poruka

Marketing na globalnom tržištu svakodnevno nudi sve više inovativnih rješenja i iznenađenja. Da bi bili u korak s vremenom, te da bi proizvod ili brend koji želite reklamirati bio vidljiv na pravi način, odnosno da bi došao do krajnjeg korisnika, potrebno je praiti inovativna rješenja i u skladu s istim predstavljati se ciljnoj grupi.

Marketing agencija „TAG“ posjeduje LED DISPLAY veličine 12m2, visoke  rezolucije instaliran u Srebreniku na najprometnijoj raskrsnici na kojoj se spajaju, Magistralni put M 1.8 (Tuzla – Orašje) i Regionalni put R461 (Srebrenik – Gračanica). Na osnovu zvaničnog izvještaja JP Ceste FBiH prosječan broj vozila koji u jednom danu prođu magistralnom cestom M1.8 pored lokaliteta na kojem je instaliran LED Display je cca 20.000 vozila.

Istraživanje dinamičkog oglašavanja pokazalo je kako se 94% posmatrača koji prolaze pokraj digitalnih Led Display-a sjeća reklame koju su vidjeli, dok se svega 43% posmatrača sjeća reklamne poruke koja se nalazi na statičnom bilboardu.

Oglašavanje na digitalnim Led Display-ima je višestruko efikasnije nego oglašavanje na statičnim bilboardima jer zbog svoje dinamike plijeni poglede prolaznika. Digitalno oglašavanje je moderan način komuniciranja sa potrošačima. Ako imate potrebu za stalnim oglašavanjem novih proizvoda ili usluga, reklamni displej je savršeno rješenje za Vas.

Ukoliko imate potrebu da oglašavate svoj proizvod ili uslugu, Marketing agencija „TAG“ Vam može ponuditi oglašavanje po mjesečnoj cijeni već od 90,00KM, uz minimalno 350 dnevnih prikazivanja reklame ili oglasa.

U nadi da ćete prepoznati vlastiti interes u ostvarivanju saradnje sa nama, unaprijed Vam se zahvaljujemo i želimo Vam mnogo uspjeha u budućem radu.

Detaljnu ponudu sa cjenovnikom možete tražiti putem maila info@tag.ba

ponuda-1-strana ponuda-2-strana

Kontakt